Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zawieszenie audycji w Radiu Top80s.
Drodzy słuchacze.

W związku z obecną przykrą i smutną sytuacją międzynarodową  (Wszyscy zapewne rozumieją o co chodzi) Radio Top80s czasowo zawiesza (ogranicza) granie wszelkich audycji - poza propozycjami i listami przebojów, które będą nadal prezentowane w naszym Radio.
Dodatkowe audycje (poza propozycjami i listami przebojów) będą grane jedynie spontanicznie (wg uznania, będzie to ustalane w ostatniej chwili) – dlatego prosimy słuchaczy o sprawdzanie ramówki (grafiku) na bieżąco.
Jak tylko sytuacja się wyklaruje i mamy nadzieję "napięcie" opadnie - przywrócimy normalność również.

Pozdrawiamy i życzymy lepszych czasów - jak to mówią : oby zawsze rano wstawało słońce.

Administracja
Odpowiedz
Cześć Rodzinko TOP80's .Pisze to tutaj ,bo jakoś nie mogłem sobie inaczej poradzić , a Devil poradził mi skorzystać z tej możliwości.
Od jakiegoś czasu mam wrażenie ,że w koło słyszę piosenki , które już gdzieś ,kiedyś słyszałem czyli tzw. Covery.
I nie praktycznie miesiąca żeby nie wyskoczyło coś "Nowego" . Rozumiem jeśli taki Cover robi artysta z jakimś dorobkiem , ale już nie jestem w stanie tego zrobić gdy nikomu nie znany wykonawca zaczyna karierę od nagrania Coveru.
Rozumiem też że w ten sposób utwory dawno zapomniane dostają kolejne życie.
Ale zastanawia mnie co innego. Czy w latach muzycznie najbliższych Naszym sercom też na taką skalę produkowano Covery ?
Jeśli chcecie poświęcić chwilę Waszego czasu , to wpisujcie w odpowiedziach Covery z interesujących nas brzmień z lat 1980-89 . Zobaczymy czy tak było zawsze , czy może to Takie Czasy .....

to tyle
Pozdrawiam . Dziunio
Odpowiedz

Skocz do: